Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
  • B-rijbewijs
  • Tot €3.036,00
  • 36 uur
  • Bedrijfsbus en iPhone
  • Vakantiegeld

Vastgoed Service is de exclusieve onderhoudspartner van studentenhuisvester DUWO en voert onderhouds-/reparatiewerkzaamheden uit voor ruim 35.000 klanten in Delft, Den Haag, Leiden, Amsterdam, Deventer en Wageningen. We doen de intake en voeren de reparaties uit met onze eigen vakmannen of we schakelen een co-maker in. We hebben onze dienstverlening helemaal afgestemd op studenten.

Voor de regio Amsterdam hebben we per direct vacatures voor meerdere (allround) vakmannen.

Wat ga je doen? 

’s Ochtends krijg je je opdrachten binnen op je IPhone en ga je op wegnaar één van de klanten van DUWO. Het meeste werk betreft door klanten gemelde reparatieverzoeken, waarbij het soms vooraf duidelijk is wat er aan de hand is, maar soms ook niet. We hebben ervoor gezorgd dat je bedrijfsbus gevuld is met de juiste materialen en gereedschap. Bij de klant aangekomen voer je de reparatie uit. Het kan zijn dat je een binnendeur moet vervangen, een keukenkastje opnieuw afstelt, een lekkende kraan repareert of een douchekop vervangt. Belangrijk is in ieder geval dat de klant tevreden is.

Wie zoeken wij? 

Je beschikt over een B-rijbewijs en liefst ook over een VCA-diploma, je bent woonachtig in de regio Amsterdam. Je hebt ruime praktijkervaring als loodgieter, electricien of timmerman en je bent bij voorkeur in meerdere disciplines inzetbaar. Je bent in staat zelfstandig je werk uit te voeren, je werkt netjes en nauwkeurig en bent/blijft in alle gevallen en onder alle omstandigheden klantgericht, want jij bent het visitekaartje van Vastgoed Service/DUWO. Beheersing van de Engelse taal is een pré, gezien de internationale samenstelling van onze doelgroep.

Wat bieden wij jou? 

Een afwisselende zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid, uitstekende arbeidsvoorwaarden, een goed salaris (schaal D/E CAO Woondiensten, max € 3.036) en een dienstverband van 36 uur. Je krijgt een eigen bedrijfsbus, de benodigde gereedschappen en een IPhone.

Interesse? 

Voor meer informatie over de functie van vakman kun je je wenden tot Peter Pronk, hoofd Uitvoering, 06-10057888.

Solliciteer direct