Cookievoorkeuren
InstellingenAkkoord

VCA en EFQ certificering 2024

Gepubliceerd op: 10 september, 2024

Met genoegen informeren wij jullie dat Vastgoed Service met succes is geauditeerd voor de hercertificering van VCA en het behoud van het EFQ-label.

VCA (Veiligheids Checklist Aannemers) richt zich op het verbeteren van de veiligheid, gezondheid en milieuprestaties binnen bedrijven door te evalueren hoe goed risico's op de werkplek worden beheerst en veilige werkomstandigheden worden gewaarborgd.

EFQ (Eye For Quality) is een certificeringssysteem dat bedrijven beoordeelt op hun kwaliteitsmanagementsystemen en hen helpt de kwaliteit van producten en diensten te verbeteren door gestandaardiseerde processen en procedures.

Twee auditors van  Aboma hebben anderhalve dag besteed aan administratieve controles, interviews en werkplekinspecties op verschillende locaties. De audit is afgerond zonder tekortkomingen of observaties, wat een bevestiging is van de kwaliteit en integriteit van onze werkwijze en procedures.

Belangrijke bevindingen zijn dat de procedures goed zijn ingericht en effectief worden toegepast, dat de gegevens nauwkeurig en betrouwbaar zijn, en dat de veiligheid binnen de organisatie uitstekend is. Deze punten dragen bij aan het welzijn van onze medewerkers en de operationele efficiƫntie.

Wij zijn ontzettend trots op de behaalde resultaten en zullen ons voortdurend blijven inzetten voor de continuering en verbetering van Vastgoed Service.