Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Om klanten snel van dienst te kunnen zijn en om alle reparatieverzoeken uit te kunnen voeren, werken we naast onze eigen dienst ook met gecontracteerde aannemers en andere partners.


Gecontracteerde aannemers

Om bepaalde klussen optimaal te kunnen uitvoeren werken wij samen met aannemers die bij ons onder contract staan. Hierbij draait het vaak om reparatieverzoeken die niet onder alledaags onderhoud vallen en waar een bepaald specialisme voor vereist is. Om toch een compleet pakket te kunnen bieden en onze hoge kwaliteitsstandaard te kunnen blijven leveren hebben wij langlopende contractuele samenwerkingen met specialisten in diverse vakgebieden.


Aangeleverde voorkeursleveranciers

Als servicepartner in vastgoedonderhoud schakelen wij ook eenvoudig met leveranciers en partners van de vastgoedbeheerder. Zo lopen er mogelijk contracten tussen de beheerder en bijvoorbeeld een monteur van een liftinstallatie. Ook in die gevallen zoeken wij graag de samenwerking op om een compleet pakket te kunnen leveren.

In alle gevallen staat een snelle en kwalitatieve afhandeling voor de bewoner voorop. Wij zullen waar mogelijk altijd zelf een afspraak voor de uitvoering maken met de klant. Indien nodig verbinden wij warm door met onze partners.