Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Bedrijfsuitje Vastgoed Service

Gepubliceerd op: 13 september, 2023

Een avond vol actie bij Vastgoed Service's Bedrijfsuitje

 Op vrijdag 8 september was het zover! het langverwachte bedrijfsuitje van Vastgoed Service stond op de agenda. Het hele team verzamelde zich ’s middags bij "De Uithof" in Den Haag voor een avond vol adrenaline, teamwork en natuurlijk, heel veel plezier.

De middag begon gelijk met strijd, want we werden in twee teams verdeeld voor een episch potje lasergamen. De competitieve geesten werden aangewakkerd en de adrenaline gierde door onze aderen terwijl we elkaar achtervolgden en probeerden te raken. De grootste verrassing van het lasergamen was ongetwijfeld de onverwachte prestatie van onze directeur, Frans. Hij bleek een ware sluipschutter te zijn, en met zijn strategische aanpak wist hij als winnaar uit de bus te komen.

Na het lasergamen was het tijd om onze snelheid en behendigheid te testen met een kartwedstrijd. Koen bleek een natuurlijke wegpiraat te zijn en wist de snelste tijd op de klok te zetten. De adrenaline gierde door de bochten en het rubber vloog door de lucht terwijl we elkaar in de wielen reden om de snelste ronde neer te zetten. Koen trok aan het langste eind en ging naar huis met de titel van kartkampioen.

Nadat we waren bijgekomen van alle inspanningen, was het tijd om te ontspannen en te genieten van een welverdiende maaltijd. We verzamelden ons in het restaurant om te genieten van heerlijk eten en verfrissende drankjes. Het was het perfecte einde van een dag vol avontuur en teambuilding.

Het bedrijfsuitje van Vastgoed Service zal nog lang in onze herinneringen gegrift staan als een dag vol plezier, lachen en verbondenheid. Het liet zien dat naast het harde werk, er altijd ruimte is voor ontspanning en het versterken van de banden binnen de teams. We kijken nu al uit naar het volgende bedrijfsuitje en alle avonturen die daarmee gepaard gaan. Samenwerken is leuk, maar samen plezier hebben is nog leuker!